ΣΗΜΕΡΟΝ

ἐὰν τῆς φωνῆς αὐτοῦ ἀκούσητε, μὴ σκληρύνητε τὰς καρδίας ὑμῶν

Οι προβατόσχημοι λύκοι, τρέφουν τα λυκόπουλα με τη Σάρκα και το Αίμα του Ιησού.

Ορθόδοξη Θεία Λειτουργία τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης, 4 Αυγούστου 2011,  στο 22ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Jamboree (Τζάμπορι) που πραγματοποιείται στην περιοχή Rinkaby στη Σουηδία. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Κωνσταντίνος Μύρων (διακονεί στην πόλη Brühl της Γερμανίας) και στη συνάντηση παρίσταται ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Η συμμετοχή των ορθοδόξων Προσκόπων και Οδηγών  συντονίζεται από την Πανορθόδοξη Οργάνωση Προσκόπων  ΔΕΣΜΟΣ, που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο.

μέσω Amen.gr | Ειδήσεις – Ορθόδοξη Λειτουργία στην Παγκόσμια Συνάντηση Προσκόπων – Amen.gr – Πύλη Εκκλησιαστικών Ειδήσεων – Η τελευταία λέξη στην προσευχή σας, η πρώτη στην ενημέρωσή σας.

Σημείωση «…simeron…»

Ο προσκοπισμός ιδρύθηκε στη Αγγλία από μασόνο, εμπλουτίστηκε από μασόνο· και μεταφυτεύθηκε στην Ελλάδα το 1910. Η μεγάλη στοά της Ελλάδας το 1963, υποδέχτηκε το διεθνές προσκοπικό Τζάμπορυ στη χώρα μας.

«Λυκιδεύς» = λυκόπουλο ονομάζεται το παιδί που με ειδική τελετή τίθεται υπό την προστασία της μασονικής στοάς.

Ο προσκοπισμός και η μασονία είναι οπαδοί της θεοσοφίας, που αρνείται την ύπαρξη προσωπικού Θεού, διδάσκει ότι όλα είναι θεός και ότι καμία θρησκεία (εκκλησία) ΔΕΝ κατέχει ολόκληρη την αλήθεια

«Πρωτοποριακό» συνήθως τις Κυριακές οι πρόσκοποι έχουν δραστηριότητες.

Όμιλος Ρόταρυ: «Το Ρόταρυ υποστηρίζει την ανάπτηξη του προσκοπισμού» (Ροταριανό Εγκόλπιο).

«Ο Προσκοπισμός με τη μασονική του θεμελίωση μεταδίδει… την φιλοσοφία… της Μασονίας» Νίκος Ψαρουδάκης

Ποιό αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ

04/08/2011 - Posted by | Εκκλησιαστική-Επικαιρότητα

Sorry, the comment form is closed at this time.